Tehnološki park 19
1000 Ljubljana
Site map
Site map

Osrednjeslovenska regija

Severno Primorska regija

Gorenjska regija

Južna Primorska regija

Primorsko-notranjska regija

Koroška regija

Savinjska regija

Zasavska regija

Jugovzhodna regija

Posavska regija

Podravska regija

Pomurska regija

Aktualno

Dogovor za razvoj Savinjske regije predvideva dva projekta

Minister MGRT Zdravko Počivalšek in predsednik Razvojnega sveta Savinjske regije mag. Branko Kidrič sta 30. novembra 2017 v Rogaški Slatini, podpisala Dogovor za razvoj regije. Na osnovi prvega povabila sta bila izmed prijavljenih odobrena dva projekta, in sicer: Vonarsko jezero 1. faza in Regijska štipendijska shema Savinjske regije 2017-2022.


VEČ

Modernizacija povezave 4. razvojne osi ključen projekt dogovora z Goriško razvojno regijo

Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek je podpisal že sedmi dogovor za razvoj regij, tokrat z Goriško razvojno regijo. Dogovor, ki ga je poleg ministra podpisal tudi predsednik Razvojnega sveta Severne Primorske Matej Arčon, je vreden 36,5 milijonov evrov in vsebuje tri projekte, eden od teh je vzpostavitev koridorja in modernizacija povezave 4. razvojne osi.


VEČ

Dogovor za razvoj Podravske razvojne regije obsega tri regijske in dva sektorska projekta

Dogovor za razvoj Podravske razvojne regije in Koroške razvojne regije je bil podpisan v petek, 17. 11. 2017, v prostorih Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, Trubarjeva 11, Maribor. V imenu Razvojnega sveta Podravske regije, je Dogovor podpisal podpredsednik RSR, gospod Bojan Golčar.


VEČ